1.1. Fritehnic SRL, persoana juridica romana cu sediul in Suceava, Strada Grigore Alexandru Ghica 110, Suceava 727525, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J33/810/2013, cod fiscal RO 32391250, conform Regulamentului (UE) 2016/679 si al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

1.2. Fritehnic SRLcolecteaza urmatoarele date cu caracter personal, pe paginile Site-ului sau, numai cu acordul voluntar al Clientului: nume, prenume, adresa de resedinta, adresa de e-mail, varsta, date din permisul de conducere, date din cartea de identitate, cetatenia.

1.3. Toate aceste date cu caracter personal sunt colectate cu buna-credinta, prin mijloace manuale sau automatizate, pentru a indeplini urmatoarele scopuri:

 • validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta
 • rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele achizitionate de catre acesta;
 • pentru a asigura accesul acestuia la serviciu;
 • trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, in format exclusiv electronic;
 • contactarea acestuia, la cererea sa voluntara;
 • contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii;
 • scopuri statistice;

1.4. Prin completarea datelor sale, fiecare Client isi exprima consimtamantul liber ca Fritehnic SRL sa colecteze si sa adminstreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Regulamentului European 679/2016.

1.5. Potrivit legislatiei in vigoare, aveti urmatoarele drepturi:

 1. De a accesa: puteti obtine informatii referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal si o copie a acestor date personale.
 2. De a corecta: in cazul in care considerati ca datele cu caracter personal sunt inexacte sau incomplete, puteti solicita modificarea corespunzatoare a acestor date personale.
 3. De a sterge: puteti solicita stergerea datelor cu caracter personal, in masura permisa de lege.
 4. De a restrictiona: puteti solicita restrictionarea procesarii datelor cu caracter personal.
 5. De a obiecta: puteti obiecta la prelucrarea datelor cu caracter personal din motive legate de situatia dumneavoastra particulara. Aveti dreptul absolut de a va opune prelucrarii datelor cu caracter personal in scopuri directe de marketing, care include si profilarea in legatura cu acest marketing direct.
 6. De a va retrage consimtamantul: in cazul in care v-ati dat acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, aveti dreptul sa va retrageti acordul in orice moment.
 7. Privind portabilitatea datelor: in cazul in care este aplicabil din punct de vedere legal, aveti dreptul sa    vi se returneze datele personale pe care ni le-ati furnizat sau, daca este fezabil din punct de vedere tehnic, sa fie transferate catre o terta parte.
 8. Daca doriti sa exercitati drepturile enumerate mai sus, va rugam sa trimiteti un e-mail la urmatoarea adresa info@fritehnic.ro.  In conformitate cu regulamentul aplicabil, in cazul in care considerati ca s-a incalcat vreun drept,  aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere competenta: ANSPDCP – www.dataprotection.ro